D. Altıner And H. KILIÇGÜN, "Kakaonun Antioksidan Aktivitesi," 18.Ulusal Biyokimya Kongresi , vol.29, Trabzon, Turkey, pp.159-160, 2004
Altıner, D. And KILIÇGÜN, H. 2004. Kakaonun Antioksidan Aktivitesi. 18.Ulusal Biyokimya Kongresi , (Trabzon, Turkey), 159-160.
Altıner, D., & KILIÇGÜN, H., (2004). Kakaonun Antioksidan Aktivitesi . 18.Ulusal Biyokimya Kongresi (pp.159-160). Trabzon, Turkey
Altıner, Dehen, And HASAN KILIÇGÜN. "Kakaonun Antioksidan Aktivitesi," 18.Ulusal Biyokimya Kongresi, Trabzon, Turkey, 2004
Altıner, Dehen And KILIÇGÜN, HASAN. "Kakaonun Antioksidan Aktivitesi." 18.Ulusal Biyokimya Kongresi , Trabzon, Turkey, pp.159-160, 2004
Altıner, D. And KILIÇGÜN, H. (2004) . "Kakaonun Antioksidan Aktivitesi." 18.Ulusal Biyokimya Kongresi , Trabzon, Turkey, pp.159-160.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Dehen Altıner And author={HASAN KILIÇGÜN}, title={Kakaonun Antioksidan Aktivitesi}, congress name={18.Ulusal Biyokimya Kongresi}, city={Trabzon}, country={Turkey}, year={2004}, pages={159-160} }