F. Başar Et Al. , "Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.1, pp.328-339, 2019
Başar, F. Et Al. 2019. Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.1 , 328-339.
Başar, F., Şen, N., Silahşör, Y., & Başar, B., (2019). Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.1, 328-339.
Başar, FATMA Et Al. "Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.1, 328-339, 2019
Başar, FATMA Et Al. "Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.1, pp.328-339, 2019
Başar, F. Et Al. (2019) . "Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.1, pp.328-339.
@article{article, author={FATMA BAŞAR Et Al. }, title={Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2019, pages={328-339} }