M. Ç. FIRAT And B. ÇETİN, "Salamura Üzüm Yapraklarından İzole Edilen Maya Suşlarının Moleküler Metodlarla Tanısı," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014
FIRAT, M. Ç. And ÇETİN, B. 2014. Salamura Üzüm Yapraklarından İzole Edilen Maya Suşlarının Moleküler Metodlarla Tanısı. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
FIRAT, M. Ç., & ÇETİN, B., (2014). Salamura Üzüm Yapraklarından İzole Edilen Maya Suşlarının Moleküler Metodlarla Tanısı . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
FIRAT, MEHMET, And BÜLENT ÇETİN. "Salamura Üzüm Yapraklarından İzole Edilen Maya Suşlarının Moleküler Metodlarla Tanısı," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2014
FIRAT, MEHMET Ç. And ÇETİN, BÜLENT. "Salamura Üzüm Yapraklarından İzole Edilen Maya Suşlarının Moleküler Metodlarla Tanısı." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014
FIRAT, M. Ç. And ÇETİN, B. (2014) . "Salamura Üzüm Yapraklarından İzole Edilen Maya Suşlarının Moleküler Metodlarla Tanısı." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET ÇAĞLAR FIRAT And author={BÜLENT ÇETİN}, title={Salamura Üzüm Yapraklarından İzole Edilen Maya Suşlarının Moleküler Metodlarla Tanısı}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}