E. KILIÇ, "Doğu Anadolu Bölgesi'nde Organik Kuru Fasulye Üretiminin Araştırılması.(Bakteri kullanımı)," In Organik Tarım Araştırma Sonuçları , Ankara: Tarımsal Araştırma Destekleme ve Geliştirme Vakfı, 2011, pp.128-0.
KILIÇ, E. Doğu Anadolu Bölgesi'nde Organik Kuru Fasulye Üretiminin Araştırılması.(Bakteri kullanımı). 2011. In Organik Tarım Araştırma Sonuçları , Tarımsal Araştırma Destekleme ve Geliştirme Vakfı, Ankara, 128-0.
KILIÇ, E., (2011). Doğu Anadolu Bölgesi'nde Organik Kuru Fasulye Üretiminin Araştırılması.(Bakteri kullanımı). Organik Tarım Araştırma Sonuçları (pp.128-0), Ankara: Tarımsal Araştırma Destekleme ve Geliştirme Vakfı.
KILIÇ, ENGİN. "Doğu Anadolu Bölgesi'nde Organik Kuru Fasulye Üretiminin Araştırılması.(Bakteri kullanımı)." In Organik Tarım Araştırma Sonuçları , 128-0. Ankara: Tarımsal Araştırma Destekleme ve Geliştirme Vakfı, 2011
KILIÇ, ENGİN. "Doğu Anadolu Bölgesi'nde Organik Kuru Fasulye Üretiminin Araştırılması.(Bakteri kullanımı)." Organik Tarım Araştırma Sonuçları , Tarımsal Araştırma Destekleme ve Geliştirme Vakfı, 2011, pp.128-0.
KILIÇ, E. (2011) "Doğu Anadolu Bölgesi'nde Organik Kuru Fasulye Üretiminin Araştırılması.(Bakteri kullanımı)", Organik Tarım Araştırma Sonuçları . Ankara: Tarımsal Araştırma Destekleme ve Geliştirme Vakfı.
@bookchapter{bookchapter, author ={ENGİN KILIÇ}, chaptertitle={Doğu Anadolu Bölgesi'nde Organik Kuru Fasulye Üretiminin Araştırılması.(Bakteri kullanımı)}, booktitle={ Organik Tarım Araştırma Sonuçları}, publisher={Tarımsal Araştırma Destekleme ve Geliştirme Vakfı}, city={Ankara},year={2011} }