P. OĞUZHAN And F. YANGILAR, "SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ," Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, pp.65-76, 2014
OĞUZHAN, P. And YANGILAR, F. 2014. SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ. Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1 , 65-76.
OĞUZHAN, P., & YANGILAR, F., (2014). SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ. Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, 65-76.
OĞUZHAN, PINAR, And FİLİZ YANGILAR. "SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ," Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, 65-76, 2014
OĞUZHAN, PINAR And YANGILAR, FİLİZ. "SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ." Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, pp.65-76, 2014
OĞUZHAN, P. And YANGILAR, F. (2014) . "SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ." Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, pp.65-76.
@article{article, author={PINAR OĞUZHAN And author={FİLİZ YANGILAR}, title={SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ}, journal={Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2014, pages={65-76} }