S. Özyürek Et Al. , "ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SÜT VESÜT ÜRÜNLERİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININİNCELENMESİ," Black Sea Journal of Agriculture , vol.2, no.3, pp.119-125, 2019
Özyürek, S. Et Al. 2019. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SÜT VESÜT ÜRÜNLERİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININİNCELENMESİ. Black Sea Journal of Agriculture , vol.2, no.3 , 119-125.
Özyürek, S., Yangılar, F., & Çebi, K., (2019). ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SÜT VESÜT ÜRÜNLERİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININİNCELENMESİ. Black Sea Journal of Agriculture , vol.2, no.3, 119-125.
Özyürek, SELÇUK, FİLİZ YANGILAR, And KADİR ÇEBİ. "ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SÜT VESÜT ÜRÜNLERİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININİNCELENMESİ," Black Sea Journal of Agriculture , vol.2, no.3, 119-125, 2019
Özyürek, SELÇUK Et Al. "ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SÜT VESÜT ÜRÜNLERİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININİNCELENMESİ." Black Sea Journal of Agriculture , vol.2, no.3, pp.119-125, 2019
Özyürek, S. Yangılar, F. And Çebi, K. (2019) . "ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SÜT VESÜT ÜRÜNLERİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININİNCELENMESİ." Black Sea Journal of Agriculture , vol.2, no.3, pp.119-125.
@article{article, author={SELÇUK ÖZYÜREK Et Al. }, title={ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SÜT VESÜT ÜRÜNLERİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININİNCELENMESİ}, journal={Black Sea Journal of Agriculture}, year=2019, pages={119-125} }