Y. PEKERŞEN Et Al. , "Çalışma Hayatında Temel Yetkinliklerin Önemi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrenciler Üzerine Bir Araştırma," VII. ULUSAL III. ULUSARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU , Hatay, Turkey, pp.150-158, 2018
PEKERŞEN, Y. Et Al. 2018. Çalışma Hayatında Temel Yetkinliklerin Önemi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrenciler Üzerine Bir Araştırma. VII. ULUSAL III. ULUSARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU , (Hatay, Turkey), 150-158.
PEKERŞEN, Y., GÜNEŞ, E., & SİVRİKAYA, K. K., (2018). Çalışma Hayatında Temel Yetkinliklerin Önemi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrenciler Üzerine Bir Araştırma . VII. ULUSAL III. ULUSARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU (pp.150-158). Hatay, Turkey
PEKERŞEN, YELİZ, ERKAN GÜNEŞ, And KADRİ KORAY SİVRİKAYA. "Çalışma Hayatında Temel Yetkinliklerin Önemi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrenciler Üzerine Bir Araştırma," VII. ULUSAL III. ULUSARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Turkey, 2018
PEKERŞEN, YELİZ Et Al. "Çalışma Hayatında Temel Yetkinliklerin Önemi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrenciler Üzerine Bir Araştırma." VII. ULUSAL III. ULUSARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU , Hatay, Turkey, pp.150-158, 2018
PEKERŞEN, Y. GÜNEŞ, E. And SİVRİKAYA, K. K. (2018) . "Çalışma Hayatında Temel Yetkinliklerin Önemi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrenciler Üzerine Bir Araştırma." VII. ULUSAL III. ULUSARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU , Hatay, Turkey, pp.150-158.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YELİZ PEKERŞEN Et Al. }, title={Çalışma Hayatında Temel Yetkinliklerin Önemi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrenciler Üzerine Bir Araştırma}, congress name={VII. ULUSAL III. ULUSARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2018}, pages={150-158} }