M. Ç. Fırat And B. Çetin, "Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri/Microbiological and some Chemical Properties of Brined Grapevine Leaves Produced by Traditional and Industrial Methods," ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.45, no.1, pp.15-19, 2014
Fırat, M. Ç. And Çetin, B. 2014. Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri/Microbiological and some Chemical Properties of Brined Grapevine Leaves Produced by Traditional and Industrial Methods. ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.45, no.1 , 15-19.
Fırat, M. Ç., & Çetin, B., (2014). Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri/Microbiological and some Chemical Properties of Brined Grapevine Leaves Produced by Traditional and Industrial Methods. ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.45, no.1, 15-19.
Fırat, MEHMET, And Bülent Çetin. "Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri/Microbiological and some Chemical Properties of Brined Grapevine Leaves Produced by Traditional and Industrial Methods," ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.45, no.1, 15-19, 2014
Fırat, MEHMET Ç. And Çetin, Bülent. "Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri/Microbiological and some Chemical Properties of Brined Grapevine Leaves Produced by Traditional and Industrial Methods." ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.45, no.1, pp.15-19, 2014
Fırat, M. Ç. And Çetin, B. (2014) . "Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri/Microbiological and some Chemical Properties of Brined Grapevine Leaves Produced by Traditional and Industrial Methods." ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.45, no.1, pp.15-19.
@article{article, author={MEHMET ÇAĞLAR FIRAT And author={Bülent Çetin}, title={Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemlerle Üretilmiş Salamura Asma Yapraklarının Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özellikleri/Microbiological and some Chemical Properties of Brined Grapevine Leaves Produced by Traditional and Industrial Methods}, journal={ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY}, year=2014, pages={15-19} }