S. ÖZDOKUR, "İstanbul Bölgesindeki Restoran Yöneticilerinin İnovasyon Anlayışı," Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.16, no.1, pp.279-303, 2019
ÖZDOKUR, S. 2019. İstanbul Bölgesindeki Restoran Yöneticilerinin İnovasyon Anlayışı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.16, no.1 , 279-303.
ÖZDOKUR, S., (2019). İstanbul Bölgesindeki Restoran Yöneticilerinin İnovasyon Anlayışı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.16, no.1, 279-303.
ÖZDOKUR, SEYHAN. "İstanbul Bölgesindeki Restoran Yöneticilerinin İnovasyon Anlayışı," Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.16, no.1, 279-303, 2019
ÖZDOKUR, SEYHAN. "İstanbul Bölgesindeki Restoran Yöneticilerinin İnovasyon Anlayışı." Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.16, no.1, pp.279-303, 2019
ÖZDOKUR, S. (2019) . "İstanbul Bölgesindeki Restoran Yöneticilerinin İnovasyon Anlayışı." Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.16, no.1, pp.279-303.
@article{article, author={SEYHAN ÖZDOKUR}, title={İstanbul Bölgesindeki Restoran Yöneticilerinin İnovasyon Anlayışı}, journal={Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi}, year=2019, pages={279-303} }