P. OĞUZHAN YILDIZ And F. YANGILAR, "Gıda Endüstrisinde Antifriz Proteinlerin Önemi," Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.32, no.1, pp.81-87, 2016
OĞUZHAN YILDIZ, P. And YANGILAR, F. 2016. Gıda Endüstrisinde Antifriz Proteinlerin Önemi. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.32, no.1 , 81-87.
OĞUZHAN YILDIZ, P., & YANGILAR, F., (2016). Gıda Endüstrisinde Antifriz Proteinlerin Önemi. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.32, no.1, 81-87.
OĞUZHAN YILDIZ, PINAR, And FİLİZ YANGILAR. "Gıda Endüstrisinde Antifriz Proteinlerin Önemi," Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.32, no.1, 81-87, 2016
OĞUZHAN YILDIZ, PINAR O. And YANGILAR, FİLİZ. "Gıda Endüstrisinde Antifriz Proteinlerin Önemi." Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.32, no.1, pp.81-87, 2016
OĞUZHAN YILDIZ, P. And YANGILAR, F. (2016) . "Gıda Endüstrisinde Antifriz Proteinlerin Önemi." Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.32, no.1, pp.81-87.
@article{article, author={PINAR OĞUZHAN YILDIZ And author={FİLİZ YANGILAR}, title={Gıda Endüstrisinde Antifriz Proteinlerin Önemi}, journal={Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2016, pages={81-87} }