F. YANGILAR And E. KABİL, "Süt ve Süt Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.97-108, 2013
YANGILAR, F. And KABİL, E. 2013. Süt ve Süt Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1 , 97-108.
YANGILAR, F., & KABİL, E., (2013). Süt ve Süt Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, 97-108.
YANGILAR, FİLİZ, And BARIŞ GÜLHAN. "Süt ve Süt Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, 97-108, 2013
YANGILAR, FİLİZ And KABİL, BARIŞ. "Süt ve Süt Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.97-108, 2013
YANGILAR, F. And KABİL, E. (2013) . "Süt ve Süt Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.97-108.
@article{article, author={FİLİZ YANGILAR And author={BARIŞ GÜLHAN}, title={Süt ve Süt Ürünlerinde Bazı Isıl Olmayan Mikrobiyal İnaktivasyon Yöntemleri}, journal={Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2013, pages={97-108} }