M. Ç. FIRAT And B. ÇETİN, "Geleneksel Yoğurtlardan Yoğurt Bakterilerinin İzolasyonu ve İzole Edilen Bakterilerin Yoğurt Nitelikleri Üzerine Etkisi," Food Science and Engineering Research , vol.3, no.2, pp.123-129, 2024
FIRAT, M. Ç. And ÇETİN, B. 2024. Geleneksel Yoğurtlardan Yoğurt Bakterilerinin İzolasyonu ve İzole Edilen Bakterilerin Yoğurt Nitelikleri Üzerine Etkisi. Food Science and Engineering Research , vol.3, no.2 , 123-129.
FIRAT, M. Ç., & ÇETİN, B., (2024). Geleneksel Yoğurtlardan Yoğurt Bakterilerinin İzolasyonu ve İzole Edilen Bakterilerin Yoğurt Nitelikleri Üzerine Etkisi. Food Science and Engineering Research , vol.3, no.2, 123-129.
FIRAT, MEHMET, And BÜLENT ÇETİN. "Geleneksel Yoğurtlardan Yoğurt Bakterilerinin İzolasyonu ve İzole Edilen Bakterilerin Yoğurt Nitelikleri Üzerine Etkisi," Food Science and Engineering Research , vol.3, no.2, 123-129, 2024
FIRAT, MEHMET Ç. And ÇETİN, BÜLENT. "Geleneksel Yoğurtlardan Yoğurt Bakterilerinin İzolasyonu ve İzole Edilen Bakterilerin Yoğurt Nitelikleri Üzerine Etkisi." Food Science and Engineering Research , vol.3, no.2, pp.123-129, 2024
FIRAT, M. Ç. And ÇETİN, B. (2024) . "Geleneksel Yoğurtlardan Yoğurt Bakterilerinin İzolasyonu ve İzole Edilen Bakterilerin Yoğurt Nitelikleri Üzerine Etkisi." Food Science and Engineering Research , vol.3, no.2, pp.123-129.
@article{article, author={MEHMET ÇAĞLAR FIRAT And author={BÜLENT ÇETİN}, title={Geleneksel Yoğurtlardan Yoğurt Bakterilerinin İzolasyonu ve İzole Edilen Bakterilerin Yoğurt Nitelikleri Üzerine Etkisi}, journal={Food Science and Engineering Research}, year=2024, pages={123-129} }