H. KILIÇGÜN, "Asparagus L. Bitkisinin Farklı Konsantrasyonlardaki İnfüzyonlarının Antioksidan Aktivitesi ve Kimyasal İçeriği," Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.2, pp.803-810, 2020
KILIÇGÜN, H. 2020. Asparagus L. Bitkisinin Farklı Konsantrasyonlardaki İnfüzyonlarının Antioksidan Aktivitesi ve Kimyasal İçeriği. Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.2 , 803-810.
KILIÇGÜN, H., (2020). Asparagus L. Bitkisinin Farklı Konsantrasyonlardaki İnfüzyonlarının Antioksidan Aktivitesi ve Kimyasal İçeriği. Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.2, 803-810.
KILIÇGÜN, HASAN. "Asparagus L. Bitkisinin Farklı Konsantrasyonlardaki İnfüzyonlarının Antioksidan Aktivitesi ve Kimyasal İçeriği," Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.2, 803-810, 2020
KILIÇGÜN, HASAN. "Asparagus L. Bitkisinin Farklı Konsantrasyonlardaki İnfüzyonlarının Antioksidan Aktivitesi ve Kimyasal İçeriği." Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.2, pp.803-810, 2020
KILIÇGÜN, H. (2020) . "Asparagus L. Bitkisinin Farklı Konsantrasyonlardaki İnfüzyonlarının Antioksidan Aktivitesi ve Kimyasal İçeriği." Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.2, pp.803-810.
@article{article, author={HASAN KILIÇGÜN}, title={Asparagus L. Bitkisinin Farklı Konsantrasyonlardaki İnfüzyonlarının Antioksidan Aktivitesi ve Kimyasal İçeriği}, journal={Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2020, pages={803-810} }