F. Yangılar, "Erzincan Çermail Armut Marmelatı Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Kriterleri Üzerine Bir Araştırma," BEÜ Fen Bilimleri Dergisi , vol.10, no.2, pp.550-558, 2021
Yangılar, F. 2021. Erzincan Çermail Armut Marmelatı Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Kriterleri Üzerine Bir Araştırma. BEÜ Fen Bilimleri Dergisi , vol.10, no.2 , 550-558.
Yangılar, F., (2021). Erzincan Çermail Armut Marmelatı Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Kriterleri Üzerine Bir Araştırma. BEÜ Fen Bilimleri Dergisi , vol.10, no.2, 550-558.
Yangılar, FİLİZ. "Erzincan Çermail Armut Marmelatı Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Kriterleri Üzerine Bir Araştırma," BEÜ Fen Bilimleri Dergisi , vol.10, no.2, 550-558, 2021
Yangılar, FİLİZ. "Erzincan Çermail Armut Marmelatı Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Kriterleri Üzerine Bir Araştırma." BEÜ Fen Bilimleri Dergisi , vol.10, no.2, pp.550-558, 2021
Yangılar, F. (2021) . "Erzincan Çermail Armut Marmelatı Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Kriterleri Üzerine Bir Araştırma." BEÜ Fen Bilimleri Dergisi , vol.10, no.2, pp.550-558.
@article{article, author={FİLİZ YANGILAR}, title={Erzincan Çermail Armut Marmelatı Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Kriterleri Üzerine Bir Araştırma}, journal={BEÜ Fen Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={550-558} }