P. Oğuzhan Yıldız And F. Yangılar, "Sandal Ağacı Yağ İlaveli Nanokompozit Kaplamanın Farklı Beyaz Et Karışımları ile Hazırlanan Balık Kroketlere Uygulanması ve Catering Firmalarına İnovatif Gıda Olarak Kazandırılması," 2. Ar ge Proje Pazarı , Tokat, Turkey, 2023
Oğuzhan Yıldız, P. And Yangılar, F. 2023. Sandal Ağacı Yağ İlaveli Nanokompozit Kaplamanın Farklı Beyaz Et Karışımları ile Hazırlanan Balık Kroketlere Uygulanması ve Catering Firmalarına İnovatif Gıda Olarak Kazandırılması. 2. Ar ge Proje Pazarı , (Tokat, Turkey).
Oğuzhan Yıldız, P., & Yangılar, F., (2023). Sandal Ağacı Yağ İlaveli Nanokompozit Kaplamanın Farklı Beyaz Et Karışımları ile Hazırlanan Balık Kroketlere Uygulanması ve Catering Firmalarına İnovatif Gıda Olarak Kazandırılması . 2. Ar ge Proje Pazarı, Tokat, Turkey
Oğuzhan Yıldız, Pınar, And FİLİZ YANGILAR. "Sandal Ağacı Yağ İlaveli Nanokompozit Kaplamanın Farklı Beyaz Et Karışımları ile Hazırlanan Balık Kroketlere Uygulanması ve Catering Firmalarına İnovatif Gıda Olarak Kazandırılması," 2. Ar ge Proje Pazarı, Tokat, Turkey, 2023
Oğuzhan Yıldız, Pınar O. And Yangılar, FİLİZ. "Sandal Ağacı Yağ İlaveli Nanokompozit Kaplamanın Farklı Beyaz Et Karışımları ile Hazırlanan Balık Kroketlere Uygulanması ve Catering Firmalarına İnovatif Gıda Olarak Kazandırılması." 2. Ar ge Proje Pazarı , Tokat, Turkey, 2023
Oğuzhan Yıldız, P. And Yangılar, F. (2023) . "Sandal Ağacı Yağ İlaveli Nanokompozit Kaplamanın Farklı Beyaz Et Karışımları ile Hazırlanan Balık Kroketlere Uygulanması ve Catering Firmalarına İnovatif Gıda Olarak Kazandırılması." 2. Ar ge Proje Pazarı , Tokat, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Pınar Oğuzhan Yıldız And author={FİLİZ YANGILAR}, title={Sandal Ağacı Yağ İlaveli Nanokompozit Kaplamanın Farklı Beyaz Et Karışımları ile Hazırlanan Balık Kroketlere Uygulanması ve Catering Firmalarına İnovatif Gıda Olarak Kazandırılması}, congress name={2. Ar ge Proje Pazarı}, city={Tokat}, country={Turkey}, year={2023}}