B. ÇETİN Et Al. , "GELENEKSEL GIDA ÜRETİMİNDE KRİTİK KONTROL NOKTALARI," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014
ÇETİN, B. Et Al. 2014. GELENEKSEL GIDA ÜRETİMİNDE KRİTİK KONTROL NOKTALARI. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
ÇETİN, B., FIRAT, M. Ç., & DÜNDAR, R., (2014). GELENEKSEL GIDA ÜRETİMİNDE KRİTİK KONTROL NOKTALARI . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
ÇETİN, BÜLENT, MEHMET ÇAĞLAR FIRAT, And RAHİME DÜNDAR. "GELENEKSEL GIDA ÜRETİMİNDE KRİTİK KONTROL NOKTALARI," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2014
ÇETİN, BÜLENT Et Al. "GELENEKSEL GIDA ÜRETİMİNDE KRİTİK KONTROL NOKTALARI." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014
ÇETİN, B. FIRAT, M. Ç. And DÜNDAR, R. (2014) . "GELENEKSEL GIDA ÜRETİMİNDE KRİTİK KONTROL NOKTALARI." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BÜLENT ÇETİN Et Al. }, title={GELENEKSEL GIDA ÜRETİMİNDE KRİTİK KONTROL NOKTALARI}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}