S. ÖZDEMİR Et Al. , "Geleneksel yöntemler ile üretilen Karın Kaymağı peynirinin duyusal özelliklerinin belirlenmesi.," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
ÖZDEMİR, S. Et Al. 2015. Geleneksel yöntemler ile üretilen Karın Kaymağı peynirinin duyusal özelliklerinin belirlenmesi.. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
ÖZDEMİR, S., ÖZDEMİR, C., & YANGILAR, F., (2015). Geleneksel yöntemler ile üretilen Karın Kaymağı peynirinin duyusal özelliklerinin belirlenmesi. . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
ÖZDEMİR, SALİH, CİHAT ÖZDEMİR, And FİLİZ YANGILAR. "Geleneksel yöntemler ile üretilen Karın Kaymağı peynirinin duyusal özelliklerinin belirlenmesi.," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2015
ÖZDEMİR, SALİH Et Al. "Geleneksel yöntemler ile üretilen Karın Kaymağı peynirinin duyusal özelliklerinin belirlenmesi.." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
ÖZDEMİR, S. ÖZDEMİR, C. And YANGILAR, F. (2015) . "Geleneksel yöntemler ile üretilen Karın Kaymağı peynirinin duyusal özelliklerinin belirlenmesi.." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SALİH ÖZDEMİR Et Al. }, title={Geleneksel yöntemler ile üretilen Karın Kaymağı peynirinin duyusal özelliklerinin belirlenmesi.}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}