N. İMRE And T. CÖMERT, "Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi," Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , Edirne, Turkey, pp.159-176, 2020
İMRE, N. And CÖMERT, T. 2020. Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi. Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , (Edirne, Turkey), 159-176.
İMRE, N., & CÖMERT, T., (2020). Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi . Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (pp.159-176). Edirne, Turkey
İMRE, NURETTİN, And TAMER CÖMERT. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi," Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Edirne, Turkey, 2020
İMRE, NURETTİN And CÖMERT, TAMER. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi." Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , Edirne, Turkey, pp.159-176, 2020
İMRE, N. And CÖMERT, T. (2020) . "Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi." Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , Edirne, Turkey, pp.159-176.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURETTİN İMRE And author={TAMER CÖMERT}, title={Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi}, congress name={Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2020}, pages={159-176} }