Ö. Özdemir, "Türk Dünyası Destanlarındaki Geçiş Dönemi Uygulamalarında Yeme-İçme Kültürü," In Halk Gastronomisi , İstanbul: Motif Yayınları, 2022, pp.207-221.
Özdemir, Ö. Türk Dünyası Destanlarındaki Geçiş Dönemi Uygulamalarında Yeme-İçme Kültürü. 2022. In Halk Gastronomisi , Motif Yayınları, İstanbul, 207-221.
Özdemir, Ö., (2022). Türk Dünyası Destanlarındaki Geçiş Dönemi Uygulamalarında Yeme-İçme Kültürü. Halk Gastronomisi (pp.207-221), İstanbul: Motif Yayınları.
Özdemir, ÖZLEM. "Türk Dünyası Destanlarındaki Geçiş Dönemi Uygulamalarında Yeme-İçme Kültürü." In Halk Gastronomisi , 207-221. İstanbul: Motif Yayınları, 2022
Özdemir, ÖZLEM. "Türk Dünyası Destanlarındaki Geçiş Dönemi Uygulamalarında Yeme-İçme Kültürü." Halk Gastronomisi , Motif Yayınları, 2022, pp.207-221.
Özdemir, Ö. (2022) "Türk Dünyası Destanlarındaki Geçiş Dönemi Uygulamalarında Yeme-İçme Kültürü", Halk Gastronomisi . İstanbul: Motif Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={ÖZLEM ÖZDEMİR}, chaptertitle={Türk Dünyası Destanlarındaki Geçiş Dönemi Uygulamalarında Yeme-İçme Kültürü}, booktitle={ Halk Gastronomisi}, publisher={Motif Yayınları}, city={İstanbul},year={2022} }