M. Ç. Fırat And Z. Günyel, "SÜT KAYNAKLI BAKTERİLERİN POSTBİYOTİK ÖZELLİKLERİ," In Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar II , Ankara: İksad Yayınevi, 2023, pp.121-141.
Fırat, M. Ç. And Günyel, Z. SÜT KAYNAKLI BAKTERİLERİN POSTBİYOTİK ÖZELLİKLERİ. 2023. In Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar II , İksad Yayınevi, Ankara, 121-141.
Fırat, M. Ç., & Günyel, Z., (2023). SÜT KAYNAKLI BAKTERİLERİN POSTBİYOTİK ÖZELLİKLERİ. Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar II (pp.121-141), Ankara: İksad Yayınevi.
Fırat, MEHMET, And Zeynep Günyel. "SÜT KAYNAKLI BAKTERİLERİN POSTBİYOTİK ÖZELLİKLERİ." In Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar II , 121-141. Ankara: İksad Yayınevi, 2023
Fırat, MEHMET Ç. And Günyel, Zeynep. "SÜT KAYNAKLI BAKTERİLERİN POSTBİYOTİK ÖZELLİKLERİ." Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar II , İksad Yayınevi, 2023, pp.121-141.
Fırat, M. Ç. And Günyel, Z. (2023) "SÜT KAYNAKLI BAKTERİLERİN POSTBİYOTİK ÖZELLİKLERİ", Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar II . Ankara: İksad Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={MEHMET ÇAĞLAR FIRAT And author ={Zeynep Günyel}, chaptertitle={SÜT KAYNAKLI BAKTERİLERİN POSTBİYOTİK ÖZELLİKLERİ}, booktitle={ Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar II}, publisher={İksad Yayınevi}, city={Ankara},year={2023} }