F. YANGILAR And p. ÇELİK KIZILKAYA, "Ardahan ın Aromatik Çeçil Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," BEÜ Fen Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.122-130, 2015
YANGILAR, F. And ÇELİK KIZILKAYA, p. 2015. Ardahan ın Aromatik Çeçil Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi. BEÜ Fen Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2 , 122-130.
YANGILAR, F., & ÇELİK KIZILKAYA, p., (2015). Ardahan ın Aromatik Çeçil Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi. BEÜ Fen Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, 122-130.
YANGILAR, FİLİZ, And pınar ÇELİK KIZILKAYA. "Ardahan ın Aromatik Çeçil Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," BEÜ Fen Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, 122-130, 2015
YANGILAR, FİLİZ And ÇELİK KIZILKAYA, pınar Ç. . "Ardahan ın Aromatik Çeçil Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." BEÜ Fen Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.122-130, 2015
YANGILAR, F. And ÇELİK KIZILKAYA, p. (2015) . "Ardahan ın Aromatik Çeçil Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." BEÜ Fen Bilimleri Dergisi , vol.4, no.2, pp.122-130.
@article{article, author={FİLİZ YANGILAR And author={pınar ÇELİK KIZILKAYA}, title={Ardahan ın Aromatik Çeçil Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={BEÜ Fen Bilimleri Dergisi}, year=2015, pages={122-130} }