N. DIKBAS Et Al. , "Erzurum'da Üretilen Çeçil Peynirinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.1, 2006
DIKBAS, N. Et Al. 2006. Erzurum'da Üretilen Çeçil Peynirinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 1.
DIKBAS, N., ERTUGAY, M. F., & Şengül, M., (2006). Erzurum'da Üretilen Çeçil Peynirinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi . Türkiye 9. Gıda Kongresi (pp.1). Bolu, Turkey
DIKBAS, NESLIHAN, MUSTAFA FATİH ERTUGAY, And Mustafa Şengül. "Erzurum'da Üretilen Çeçil Peynirinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006
DIKBAS, NESLIHAN Et Al. "Erzurum'da Üretilen Çeçil Peynirinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.1, 2006
DIKBAS, N. ERTUGAY, M. F. And Şengül, M. (2006) . "Erzurum'da Üretilen Çeçil Peynirinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NESLIHAN DIKBAS Et Al. }, title={Erzurum'da Üretilen Çeçil Peynirinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={1} }