T. Cömert And N. İmre, "Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi," Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , vol.1, Edirne, Turkey, pp.159-176, 2020
Cömert, T. And İmre, N. 2020. Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi. Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , (Edirne, Turkey), 159-176.
Cömert, T., & İmre, N., (2020). Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi . Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (pp.159-176). Edirne, Turkey
Cömert, TAMER, And NURETTİN İMRE. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi," Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Edirne, Turkey, 2020
Cömert, TAMER And İmre, NURETTİN. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi." Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , Edirne, Turkey, pp.159-176, 2020
Cömert, T. And İmre, N. (2020) . "Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi." Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , Edirne, Turkey, pp.159-176.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TAMER CÖMERT And author={NURETTİN İMRE}, title={Gastronomi Turizmi Kapsamında Kemaliye (Eğin) Mutfağının Değerlendirilmesi}, congress name={Balkan 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2020}, pages={159-176} }