M. Gürses Et Al. , "Kuşburnu marmelatlı probiyotik biyoğurt üretimi ve bazı mikrobiyolojik özellikleri," 3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , vol.0, no.0, Konya, Turkey, pp.7, 2012
Gürses, M. Et Al. 2012. Kuşburnu marmelatlı probiyotik biyoğurt üretimi ve bazı mikrobiyolojik özellikleri. 3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 7.
Gürses, M., Çetin, B., & Zeytun, E., (2012). Kuşburnu marmelatlı probiyotik biyoğurt üretimi ve bazı mikrobiyolojik özellikleri . 3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.7). Konya, Turkey
Gürses, Mustafa, Bülent Çetin, And ERHAN ZEYTUN. "Kuşburnu marmelatlı probiyotik biyoğurt üretimi ve bazı mikrobiyolojik özellikleri," 3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
Gürses, Mustafa Et Al. "Kuşburnu marmelatlı probiyotik biyoğurt üretimi ve bazı mikrobiyolojik özellikleri." 3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.7, 2012
Gürses, M. Çetin, B. And Zeytun, E. (2012) . "Kuşburnu marmelatlı probiyotik biyoğurt üretimi ve bazı mikrobiyolojik özellikleri." 3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.7.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa Gürses Et Al. }, title={Kuşburnu marmelatlı probiyotik biyoğurt üretimi ve bazı mikrobiyolojik özellikleri}, congress name={3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={7} }