F. YANGILAR And P. OĞUZHAN YILDIZ, "Kitosan ve Sandal Ağacı Yağı Kullanılarak Üretilen Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey, 2017
YANGILAR, F. And OĞUZHAN YILDIZ, P. 2017. Kitosan ve Sandal Ağacı Yağı Kullanılarak Üretilen Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi. 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Turkey).
YANGILAR, F., & OĞUZHAN YILDIZ, P., (2017). Kitosan ve Sandal Ağacı Yağı Kullanılarak Üretilen Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi . 1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey
YANGILAR, FİLİZ, And PINAR OĞUZHAN YILDIZ. "Kitosan ve Sandal Ağacı Yağı Kullanılarak Üretilen Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey, 2017
YANGILAR, FİLİZ And OĞUZHAN YILDIZ, PINAR O. . "Kitosan ve Sandal Ağacı Yağı Kullanılarak Üretilen Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey, 2017
YANGILAR, F. And OĞUZHAN YILDIZ, P. (2017) . "Kitosan ve Sandal Ağacı Yağı Kullanılarak Üretilen Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FİLİZ YANGILAR And author={PINAR OĞUZHAN YILDIZ}, title={Kitosan ve Sandal Ağacı Yağı Kullanılarak Üretilen Kaşar Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özelliklerinin İncelenmesi}, congress name={1. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}