M. F. ERTUGAY, "Ambalajlama işleminin ekmeğin su aktivitesi üzerine etkisi," GIDA , vol.31, no.1, pp.43-47, 2007
ERTUGAY, M. F. 2007. Ambalajlama işleminin ekmeğin su aktivitesi üzerine etkisi. GIDA , vol.31, no.1 , 43-47.
ERTUGAY, M. F., (2007). Ambalajlama işleminin ekmeğin su aktivitesi üzerine etkisi. GIDA , vol.31, no.1, 43-47.
ERTUGAY, MUSTAFA. "Ambalajlama işleminin ekmeğin su aktivitesi üzerine etkisi," GIDA , vol.31, no.1, 43-47, 2007
ERTUGAY, MUSTAFA F. . "Ambalajlama işleminin ekmeğin su aktivitesi üzerine etkisi." GIDA , vol.31, no.1, pp.43-47, 2007
ERTUGAY, M. F. (2007) . "Ambalajlama işleminin ekmeğin su aktivitesi üzerine etkisi." GIDA , vol.31, no.1, pp.43-47.
@article{article, author={MUSTAFA FATİH ERTUGAY}, title={Ambalajlama işleminin ekmeğin su aktivitesi üzerine etkisi}, journal={GIDA}, year=2007, pages={43-47} }