F. YANGILAR, "LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI VE PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ," In DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ , Ankara: İKSAD Publishing House, 2021, pp.376-435.
YANGILAR, F. LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI VE PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ. 2021. In DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ , İKSAD Publishing House, Ankara, 376-435.
YANGILAR, F., (2021). LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI VE PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ. DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ (pp.376-435), Ankara: İKSAD Publishing House.
YANGILAR, FİLİZ. "LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI VE PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ." In DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ , 376-435. Ankara: İKSAD Publishing House, 2021
YANGILAR, FİLİZ. "LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI VE PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ." DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ , İKSAD Publishing House, 2021, pp.376-435.
YANGILAR, F. (2021) "LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI VE PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ", DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ . Ankara: İKSAD Publishing House.
@bookchapter{bookchapter, author ={FİLİZ YANGILAR}, chaptertitle={LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI VE PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ}, booktitle={ DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ}, publisher={İKSAD Publishing House}, city={Ankara},year={2021} }