S. Özyürek And K. Çebi, "Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı EteBakış Açılarının Değerlendirilmesi," Arthropod Structure , vol.12, no.1, pp.263-273, 2019
Özyürek, S. And Çebi, K. 2019. Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı EteBakış Açılarının Değerlendirilmesi. Arthropod Structure , vol.12, no.1 , 263-273.
Özyürek, S., & Çebi, K., (2019). Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı EteBakış Açılarının Değerlendirilmesi. Arthropod Structure , vol.12, no.1, 263-273.
Özyürek, SELÇUK, And KADİR ÇEBİ. "Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı EteBakış Açılarının Değerlendirilmesi," Arthropod Structure , vol.12, no.1, 263-273, 2019
Özyürek, SELÇUK And Çebi, KADİR. "Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı EteBakış Açılarının Değerlendirilmesi." Arthropod Structure , vol.12, no.1, pp.263-273, 2019
Özyürek, S. And Çebi, K. (2019) . "Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı EteBakış Açılarının Değerlendirilmesi." Arthropod Structure , vol.12, no.1, pp.263-273.
@article{article, author={SELÇUK ÖZYÜREK And author={KADİR ÇEBİ}, title={Erzincan İlinde Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketicilerin İthal Kırmızı EteBakış Açılarının Değerlendirilmesi}, journal={Arthropod Structure}, year=2019, pages={263-273} }