K. E. Gerçekaslan Et Al. , "Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler: II," GIDA , vol.33, no.1, pp.27-34, 2008
Gerçekaslan, K. E. Et Al. 2008. Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler: II. GIDA , vol.33, no.1 , 27-34.
Gerçekaslan, K. E., Kotancılar, H. G., Karaoğlu, M., & ERTUGAY, M. F., (2008). Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler: II. GIDA , vol.33, no.1, 27-34.
Gerçekaslan, Kamil Et Al. "Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler: II," GIDA , vol.33, no.1, 27-34, 2008
Gerçekaslan, Kamil E. Et Al. "Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler: II." GIDA , vol.33, no.1, pp.27-34, 2008
Gerçekaslan, K. E. Et Al. (2008) . "Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler: II." GIDA , vol.33, no.1, pp.27-34.
@article{article, author={Kamil Emre Gerçekaslan Et Al. }, title={Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler: II}, journal={GIDA}, year=2008, pages={27-34} }