E. Kan, "Tatlı Hazırlama Teknikleri ve Uygulamaları (Şerbetli Tatlılar)," In Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları , Çanakkale: Paradigma Yayınları, 2023, pp.161-178.
Kan, E. Tatlı Hazırlama Teknikleri ve Uygulamaları (Şerbetli Tatlılar). 2023. In Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları , Paradigma Yayınları, Çanakkale, 161-178.
Kan, E., (2023). Tatlı Hazırlama Teknikleri ve Uygulamaları (Şerbetli Tatlılar). Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları (pp.161-178), Çanakkale: Paradigma Yayınları.
Kan, ERCAN. "Tatlı Hazırlama Teknikleri ve Uygulamaları (Şerbetli Tatlılar)." In Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları , 161-178. Çanakkale: Paradigma Yayınları, 2023
Kan, ERCAN. "Tatlı Hazırlama Teknikleri ve Uygulamaları (Şerbetli Tatlılar)." Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları , Paradigma Yayınları, 2023, pp.161-178.
Kan, E. (2023) "Tatlı Hazırlama Teknikleri ve Uygulamaları (Şerbetli Tatlılar)", Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları . Çanakkale: Paradigma Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={ERCAN KAN}, chaptertitle={Tatlı Hazırlama Teknikleri ve Uygulamaları (Şerbetli Tatlılar)}, booktitle={ Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları}, publisher={Paradigma Yayınları}, city={Çanakkale},year={2023} }