S. KARAHAN YILMAZ And G. Eskici, "Erzincan İlinde Üretilen Balların Biyokimyasal Özellikleri," Journal of AgriculturalFaculty of GaziosmanpasaUniversity , vol.34 (2), pp.36-42, 2017
KARAHAN YILMAZ, S. And Eskici, G. 2017. Erzincan İlinde Üretilen Balların Biyokimyasal Özellikleri. Journal of AgriculturalFaculty of GaziosmanpasaUniversity , vol.34 (2) , 36-42.
KARAHAN YILMAZ, S., & Eskici, G., (2017). Erzincan İlinde Üretilen Balların Biyokimyasal Özellikleri. Journal of AgriculturalFaculty of GaziosmanpasaUniversity , vol.34 (2), 36-42.
KARAHAN YILMAZ, SEVİL, And GÜNAY ESKİCİ. "Erzincan İlinde Üretilen Balların Biyokimyasal Özellikleri," Journal of AgriculturalFaculty of GaziosmanpasaUniversity , vol.34 (2), 36-42, 2017
KARAHAN YILMAZ, SEVİL K. And Eskici, GÜNAY. "Erzincan İlinde Üretilen Balların Biyokimyasal Özellikleri." Journal of AgriculturalFaculty of GaziosmanpasaUniversity , vol.34 (2), pp.36-42, 2017
KARAHAN YILMAZ, S. And Eskici, G. (2017) . "Erzincan İlinde Üretilen Balların Biyokimyasal Özellikleri." Journal of AgriculturalFaculty of GaziosmanpasaUniversity , vol.34 (2), pp.36-42.
@article{article, author={SEVİL KARAHAN YILMAZ And author={GÜNAY ESKİCİ}, title={Erzincan İlinde Üretilen Balların Biyokimyasal Özellikleri}, journal={Journal of AgriculturalFaculty of GaziosmanpasaUniversity}, year=2017, pages={36-42} }