Z. Ertugay Et Al. , "Süne zararı görmüş buğdaylar ile görmemiş buğdaylara farklı tavlama metotları uygulamasının III: Ekmek özellikleri üzerine etkisi.," Un Mamülleri Dünyası , vol.4, no.4, pp.10-17, 1995
Ertugay, Z. Et Al. 1995. Süne zararı görmüş buğdaylar ile görmemiş buğdaylara farklı tavlama metotları uygulamasının III: Ekmek özellikleri üzerine etkisi.. Un Mamülleri Dünyası , vol.4, no.4 , 10-17.
Ertugay, Z., Çelik, İ., Elgün, A., & ERTUGAY, M. F., (1995). Süne zararı görmüş buğdaylar ile görmemiş buğdaylara farklı tavlama metotları uygulamasının III: Ekmek özellikleri üzerine etkisi.. Un Mamülleri Dünyası , vol.4, no.4, 10-17.
Ertugay, Zeki Et Al. "Süne zararı görmüş buğdaylar ile görmemiş buğdaylara farklı tavlama metotları uygulamasının III: Ekmek özellikleri üzerine etkisi.," Un Mamülleri Dünyası , vol.4, no.4, 10-17, 1995
Ertugay, Zeki Et Al. "Süne zararı görmüş buğdaylar ile görmemiş buğdaylara farklı tavlama metotları uygulamasının III: Ekmek özellikleri üzerine etkisi.." Un Mamülleri Dünyası , vol.4, no.4, pp.10-17, 1995
Ertugay, Z. Et Al. (1995) . "Süne zararı görmüş buğdaylar ile görmemiş buğdaylara farklı tavlama metotları uygulamasının III: Ekmek özellikleri üzerine etkisi.." Un Mamülleri Dünyası , vol.4, no.4, pp.10-17.
@article{article, author={Zeki Ertugay Et Al. }, title={Süne zararı görmüş buğdaylar ile görmemiş buğdaylara farklı tavlama metotları uygulamasının III: Ekmek özellikleri üzerine etkisi.}, journal={Un Mamülleri Dünyası}, year=1995, pages={10-17} }