F. Yangılar, "LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI ve PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ," In DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ , Ankara: İksad Yayınevi, 2021, pp.369-428.
Yangılar, F. LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI ve PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ. 2021. In DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ , İksad Yayınevi, Ankara, 369-428.
Yangılar, F., (2021). LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI ve PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ. DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ (pp.369-428), Ankara: İksad Yayınevi.
Yangılar, FİLİZ. "LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI ve PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ." In DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ , 369-428. Ankara: İksad Yayınevi, 2021
Yangılar, FİLİZ. "LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI ve PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ." DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ , İksad Yayınevi, 2021, pp.369-428.
Yangılar, F. (2021) "LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI ve PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ", DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ . Ankara: İksad Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={FİLİZ YANGILAR}, chaptertitle={LAKTOZ TÜREVLERİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANILMASI ve PREBİYOTİK ÖZELLİKLERİ}, booktitle={ DOĞAL KAYNAKLARIMIZIN GELECEĞİ}, publisher={İksad Yayınevi}, city={Ankara},year={2021} }